به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این هتل در شهر مرزی کیور بین این دو کشور اروپایی ، در سال 1862 قبل از تقسیم منطقه میان دو کشور ، محلی تجاری بود تا اینکه پس از جنگ جهانی دوم به محل سکونت پناهندگان و رزمندگان فرانسوی تبدیل شده و پس از آن هم جولیوس جین اربیزی در سال 1921 آن را خرید و به هتل تبدیل کرد.
اکنون مسافران هتل با تردد از اتاق ها و قسمت های مختلف لحظه ای در سوئیس و لحظه ای در فرانسه هستند.
هنگام حضور در رستوران هتل، مسافران در قسمت فرانسه می نشینند و گارسون ها غذای آنها را از بخش سوئیس سرو می کنند، یا این امکان وجود دارد شما دور میزی بنشینید که یک طرف آن در سوئیس و طرف دیگر آن در فرانسه باشد و درحالی که درخاک فرانسه نشسته اید ، غذای خود را از بشقابی بردارد که در خاک سوئیس قراردارد.
این هتل دو آدرس فرانسوی و سوئیسی دارد و پیش از مرز بندی دوکشور ساخته شده است.
9