به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مجله ساینس ورلد ریپورت تأکید کرد، با افزایش سن حفظ قدرت و استحکام ماهیچهها دشوار میشود که در این مطالعه، متخصصان راهحلی برای تقویت توان عضلانی پیدا کردهاند. متخصصان سلامت به بررسی دقیق چگونگی حفظ سلامت و قدرت ماهیچهها پرداخته و دریافتهاند که مصرف پوست سیب و گوجه فرنگی سبز میتواند از تحلیل رفتن ماهیچهها جلوگیری کند.
با بالا رفتن سن قدرت ماهیچهای و حجم آن از دست میرود که یکی از بزرگترین مشکلات دوران پیری است و میتواند تاثیر جدی بر کیفیت زندگی و سلامت داشته باشد.
در مطالعات پیشین متخصصان دو ترکیب «اسید اورسولیک» و tormatidine را به ترتیب در پوست سیب و گوجه فرنگی سبز شناسایی کرده بودند. این دو ترکیب مولکولهای کوچکی هستند که میتوانند از تحلیل رفتن ماهیچهها ناشی از گرسنگی و تحرک کم جلوگیری کنند.
در مطالعه اخیر متخصصان با دقت بیشتری این دو ترکیب را مورد بررسی قرار دادند. به گفته کارشناسان، اسید اورسولیک و tomatidine به میزان قابل توجهی از ضعف ماهیچهها در موشها جلوگیری میکنند.
در این بررسی متخصصان مشاهده کردند که با افزودن این دو ترکیب به رژیم غذاییِ موشهای مبتلا به ضعف عضلانی، حجم ماهیچههای آنها ۱۰ درصد افزایش پیدا میکند.