العالم ـ گوناگون
آرینا اسکورومنایا، متخصص تغذیه با انتشار مقاله ای در باره غذاهایی تحقیق کرده که در ظاهر سالم هستند، اما مصرف انها به میزان زیاد و هر روز توصیه نمی شود.
وی در مصاحبه با اسپوتنیک گفته، غذاهای کم چرب مضر هستند زیرا انسان به چربی احتیاج دارد و اگر همه ما کم چرب بخوریم سلامتی مان به خطر می افتد. به گفته وی ، برخی از مواد مفید مانند کلسیم بدون چربی قابل جذب نیست.
وی خاطرنشان کرد که آب میوه های تازه برای سلامتی مفید نیستند - حاوی مقدار زیادی قند هستند.
علاوه بر این ، وی توصیه کرد که موسلی یا غلات صبحانه را با دقت انتخاب کنید: میله ها اغلب ارزان و بی کیفیت هستند. بهتر است خودتان در منزل از جو پرک استفاده کنید و به ان مقداری دانه و مغز و میوه های خشک بزنید.
اسموتی می تواند خطر بیماری های قلبی عروقی را تحت تأثیر قرار دهد؛ با این محصول محبوب، قند بدون فیبر مصرف می کنیم که باعث می شود بدن انسولین خیلی سریع آزاد کند. او توصیه می کند به جای آن میوه کامل بخورید.
سوزانا مربی تغذیه نیز در مورد میوه های خشک می گوید؛ این میوه ها دارای درصد بالایی فروکتوز هستند و باید در حد متوسط مصرف شوند، باید میوه های معمولی بر میوه های خشک ترجیح داده شوند.